Munkatársaink

A Dévai Intézet csapata több mint 20 éve foglalkozik a meddőség kezelésének legkorszerűbb módszereivel. Az intézmény alapító főorvosának nevéhez fűződik az első budapesti lombikbébi "elkészülése" és megszületése, az azóta eltelt 23 év alatt több mint 4500 kezelés nyomán közel 800 gyermek megszületése fémjelzi munkásságát.

devai_th.jpg
Dr. Dévai István

A Szegedi Orvostudományi Egyetem Orvostudományi karán végeztem 1975-ben. 1979-ben szakvizsgáztam, 1980 óta foglalkozom a meddőség kezelésével.
1988-ban a Róbert Károly körúti kórházban csapatunkkal hoztuk létre Budapest első lombikterhességét. Itt dolgoztam 1999-ig, ahol körülbelül 1000 terhességet hoztunk létre.
Hobbim horgászat, vitorlázás.

doubravszky_th.jpeg
Dr. Doubravszky Réka

2013-ban szereztem diplomát a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán. 2014-óta dolgozom szülész-nőgyógyászként, 2019-ben szereztem szakvizsgát.
2020-ban szereztem ultrahang licenc vizsgát, és azóta dolgozom a Dévai Intézetben, meddőségi problémákra szakosodott szakorvosként.

Embriológusok

kalman.jpg
Szûcs Kálmán
(biológus)

1985-ben Debrecenben végeztem a Kossuth Lajos Tudományegyetemen. Két évig középiskolában tanítottam, biológia-kémia szakos tanárként, Vácon. 1987-ben kezdtem embriológiával és asszisztált reprodukciós biológiával foglalkozni, amikor az elsõ budapesti lombikbébi laboratóriumot létrehoztuk (mostani munkatársaimmal együtt) az akkori Róbert Károly körúti Kórházban.
Örülök, hogy részese lehetek annak a munkának, amelynek eredménye - az elsõ lombikterhesség (1988), az elsõ ICSI terhesség (1995), az elsõ AHA-terhesség (1995), az elsõ blasztociszta-terhesség (1996), az elsõ SMART-terhesség (1997), az elsõ krio-terhesség (1998) - több ezer embernek boldogságot hozott.

bojtor_th.jpg
Dr. Bojtor Gyöngyi
(embriológus, gyógyszerész)

A Szegedi Orvostudományi Egyetem Gyógyszerésztudományi Karán szereztem diplomát 1987. februárjában. Még abban az évben, decemberben a Nyírõ Gyula Kórházban az akkor induló lombikbébi program teamjébe kerültem. Embriológusként dolgozom azóta is. Büszke vagyok rá, hogy részese lehettem az elsõ budapesti lombikbébi megszületésének.

sieger_th.jpg
Sieger Csabáné

Az Állami Védõnõképzõ Intézetben 1975-ben szereztem védõnõi oklevelet, majd 1986-ban az Orvostovábbképzõ Intézet Egészségügyi Fõiskolai Karán diplomáztam. 13 évig dolgoztam védõnõként. 1990-tõl a Róbert Károly körúti, ma Nyírõ Gyula Kórház Endocrinológiai és Fertilitási Ambulanciáján voltam asszisztens. 2001. július óta folytatom munkámat a Dévai Intézet-nél.

vavrinecz_th.jpg
Vavrinecz Katalin

Védõnõi diplomám mellé 1996-ban egészségügyi közgazdász képesítést szerezve ismét a Dévai Intézet munkatársainak munkáját segítem (1988 és 1990 között is a team tagja voltam).
Az egészségügy több területén és színterén szerzett szakmai ismereteimet most az Asszisztált Reprodukciós eljárások érdekében hasznosítom.
Szabadidõmben szívesen utazom, zenét hallgatok és sportolok.